IniciAppHi haurà Festa Major de Tordera, si la COVID-19 no ho impedeix

Hi haurà Festa Major de Tordera, si la COVID-19 no ho impedeix

L’Ajuntament de Tordera ha anunciat que, si la situació sanitària ho permet, hi haurà festa major de Tordera 2020, en un format més relaxat. La prioritat que es té, això sí, és poder gaudir d’actes i celebracions però amb un respecte imperatiu cap a les mesures de seguretat decretades per la COVID-19.

El consistori torderenc treballa des de fa setmanes en una proposta de Festa Major condicionada a les mesures de contingència de la COVID-19 que es determinin durant el mes d’agost. Es planteja un nou concepte de festa, més pensada en actuacions de petit format, per gaudir-les amb els cercles familiars i de confiança, a l’aire lliure i en horaris més ajustats. El regidor Josep Llorens remarca que és una proposta i que si hi ha complicacions sanitàries quedarà anul·lat.

llorens festa major 1

Amb la voluntat de mantenir l’activitat al municipi, els actes tradicionals s’han reinventat i es condicionaran a les recomanacions sanitàries per garantir les distàncies de seguretat, l’ús de la mascareta, evitar aglomeracions i permetre controls d’accés i aforament. 

La Festa Major se celebrarà gairebé en la seva totalitat a l’aire lliure: al parc Prudenci Bertrana, la plaça Església i la plaça Lluís Companys. Els espais, doncs, són clau segons assegura el regidor de l’Ajuntament de tordera, Josep Llorens.

llorens festa major 2

La programació d’activitats elimina els balls de tarda i de nit per convertir-los en concerts. Per altra banda, hi haurà activitats esportives, el piromusical, l’ofici de Sant Bartomeu, les exposicions a la biblioteca i les conferències es celebraran a la plaça de l’Església. També s’ha anunciat la renovació de la Carrera del Cós, la popular activitat que haurà de ser readaptada per tal de poder-se fer. Com a novetat es programa una campanya de decoració de balcons i una exhibició de murals de gran format.

Entre les actuacions que se es preveu celebrar a la plaça de l’Església i al parc Prudenci Bertrana hi destaquen les de l’orquestra Montgrins, Rosaleda, Diego Cortés, Suu, Marion Harper, en Peyu, Fel Faixedas, Gospel Viu, K-liu i Ohio Big Band.

La Festa Major es podrà celebrar sempre i quan la situació sanitària ho permeti i no es posi en risc la salut comunitària.

ÚLTIMES NOTÍCIES