IniciAppAvui hi ha sardanes a càrrec de la Cobla Principal de Banyoles

Avui hi ha sardanes a càrrec de la Cobla Principal de Banyoles

L’Associació sardanista La Nostra Dansa de Tordera organitza per aquest estiu audicions de sardanes. Malgrat que s’ha de prendre mesures de seguretat i higiene, l’entitat ha readaptat les activitats per poder gaudir dels tradicionals divendres al vespre a Tordera.

Així doncs, hi haurà una audició de sardanes que substituirà la ballada. Avui l’actuació serà a càrrec de la Cobla la Principal de Banyoles. Els concerts seran a les 22:00h de la nit a la plaça de l’Església repetint-se els divendres 31 de juliol i el 7 d’agost.

També hi haurà concerts dels balls tradicionals cada dissabte. Òbviament, només es farà audicions per tal d’evitar el contacte social. Serà els dissabtes 25 de juliol i el 8 d’agost. El president de l’Associació Sardanista La Nostra Dansa, Marià Vilajeliu, justifica els canvis de programació d’enguany.

sardanes vilajeliu

Tal com assegura Vilajeliu, s’intercalarà una setmana d’audició de sardanes i una de música de balls tradicionals, fomentant la varietat musical.

Per a totes les activitats hi haurà aforament limitat a les cadires que hi hagi a la plaça i és obligatori l’ús de la mascareta.

ÚLTIMES NOTÍCIES