IniciAppFridays For Future Tordera reclama llançar les mascaretes al rebuig i no...

Fridays For Future Tordera reclama llançar les mascaretes al rebuig i no abandonar-les als espais verds

“Fridays for future Tordera” fa un clam a la població per respectar el medi ambient i fer un correcte reciclatge dels residus més habituals. De fet, amb l’obligatorietat de l’ús de la mascareta, la presència d’aquestes s’ha accentuat entre la societat. Malgrat la bona protecció sanitària que s’aconsegueix amb aquestes,  moltes vegades són abandonades als carrers o a espais verds de forma inadequada.

De fet, tan guants, com tovalloletes o mascaretes de protecció contra la COVID-19 no s’han de reciclar. El que s’ha de fer, segons diuen des del col·lectiu ecologista, és llançar-ho al contenidor de rebuig: al gris. La Laia Litzell, una de les membres de Fridays For Future Tordera, destaca la problemàtica que comporta el mal reciclatge d’aquests productes.

fridays mascaretes 1

Durant el confinament, Fridays For Future va promoure una activitat digital a nivell internacional per seguir amb la conscienciació i en la lluita contra el canvi climàtic. L’Emma Correa, també del col·lectiu torderenc, reflexiona sobre l’actuació humana en el canvi climàtic.

fridays mascaretes 2

Fridays for future preveu anunciar activitats per aquest estiu.

ÚLTIMES NOTÍCIES