IniciAppLa Biblioteca organitza un Festival Multipolar d’una sola nit degut a la...

La Biblioteca organitza un Festival Multipolar d’una sola nit degut a la COVID-19

La Biblioteca de Tordera organitza el Festival Multipolar però d’una forma singular. De fet, cada any s’ha celebrat durant tot el mes de juliol, però enguany la crisi del coronavirus ha obligat a centrar-ho en una sola nit: aquest dimecres a les 21:30h.

La única nit del festival multipolar d’aquest any va dedicada al poeta Federico Garcia Lorca. A través d’un espectacle a la fresca i per adults, es proposa un recital de lectures del cèlebre escriptor amb un acompanyament de guitarra. L’acte estarà protagonitzat per Juanjo Cardenal, veu en off del programa de Televisió Espanyola Saber y Ganar. La directora de la Biblioteca de Tordera, Sílvia Anfrons, explica com es pot confirmar l’assistència a l’acte.

multipolar 1

La localització també canvia. Per tal de garantir l’assistència del públic amb les màximes mesures de seguretat possibles, la Biblioteca habilitarà l’espai del Pla de la Mullera, entre l’Avinguda Fibracolor i el Camí Ral. Anfrons anima a tothom a participar de l’acte i de la cultura del poble.

multipolar 2

La nit del Festival Multipolar se celebrarà aquest dimecres a les 21:30h de la nit. Es pot reservar plaça al telèfon 93 764 25 60. Serà obligatori l’ús de la mascareta i la Biblioteca disposarà de gels hidroalcòholics a l’entrada de l’espectacle.

ÚLTIMES NOTÍCIES