IniciNoticiesEducacióELS ESCOLARS DE TORDERA VISITEN EL 21 D'ABRIL EL CIRCUIT DE CATALUNYA...

ELS ESCOLARS DE TORDERA VISITEN EL 21 D’ABRIL EL CIRCUIT DE CATALUNYA DINS LA CAMPANYA D’EDUCACIÓ VIAL PROMOGUDA PER LA POLICIA LOCAL.

Els escolars de Tordera participen des del passat mes d’octubre en la nova campanya d’Educació Vial promoguda per la Policia Local de Tordera.
Aquest any, però, amb l’objectiu d’ampliar la implicació i la prevenció dels joves en matèria de trànsit, la Policia Local ha organitzat diferents activitats adreçades als alumnes de 2n d’ESO de tots els centres. El regidor de governació, Carles Aulet, explica quina és la finalitat del curs.

En aquest sentit, el proper 21 d’abril al matí tindrà lloc una visita guiada al circuit de Catalunya on els escolars podran conèixer les instal·lacions del circuit. A la tarda s’ha organitzat una sessió del programa Stop al Cop, sobre prevenció d’accidents i que té com a objectiu sensibilitzar els joves a fi que desenvolupin comportaments responsables i adoptin actitiuds de prudència i seguretat a l’hora de conduir un vehicle. Aquesta sessió anirà a càrrec dels monitors de l’Institut Guttmann i tindrà lloc al Teatre Clavé. Per finalitzar la jornada i com a acte de cloenda del curs d’Educació Vial es farà el lliurament de diplomes per als alumnes de 2n d’ESO.
De cara al proper 6 de maig, tindrà lloc a la pista l’Amistat el final del curs d’Educació Vial per als alumnes de 1r, 3r i 5è de Primària, acte durant el qual tindrà lloc un espectacle infantil, un esmorzar i el lliurament de diplomes per a tots els participants.

ÚLTIMES NOTÍCIES