L’esplai de la gent gran no sap quan podrà reobrir les portes


L’espai de La Teranyina, el programa que dona a conèixer les entitats culturals, socials, educatives i esportives de Tordera, ha conversat aquesta setmana amb l’Esplai de la Gent Gran.

Aquest centre acull prop de 1000 socis i des del mes de març, moment en què es va decretar l’estat d’alarma, ha vist interrompuda la seva activitat per culpa del coronavirus. El president de l’esplai de l agent gran, Miquel Pujol, ha anunciat que, el fet de rebre un col·lectiu vulnerable a la COVID-19, no existeix encara una previsió per a poder reobrir el centre.

esplai gent gran 1

Ni dòmino, ni cursos d’ordinador, ni trobades. El coronavirus també ha suspès l’aniversari de l’esplai, les activitats de la Festa Major, la celebració de la parella de més edat i moltes més activitats que no es podran reprendre aquest any.

Així mateix, el president de l’Esplai es posa a disposició per resoldre qualsevol dubte dels socis i tots els interessats. L’escoltem.

esplai gent gran 2

Per a més informació, poden contactar amb en Miquel Pujol al telèfon 609 965 832.