IniciNoticiesPolíticaEL MOVIMENT ALTERNATIU PER TORDERA DENUNCIA AL SEU BUTLLETÍ LA MANCA DE...

EL MOVIMENT ALTERNATIU PER TORDERA DENUNCIA AL SEU BUTLLETÍ LA MANCA DE PREVISIÓ DE PLACES ESCOLARS PELS PROPERS ANYS, AIXÍ COM DE LA MOCIÓ QUE VAN PRESENTAR EN AL PLE MUNICIPAL, SOBRE LA CONFECCIÓ URGENT D’UN PLA DE SEGURETAT PER TORDERA.

El Moviment Alternatiu per Tordera a l’oposició ha editat una nova edició del butlletí “Escac i MAT”, on estudien críticament temes d’actualitat al nostre municipi.
A les pàgines del butlletí el grup independent parla sobre la manca de previsió de places escolars pels propers anys i fa memòria de les actuacions que van portar a terme per la construcció de la llar d’infants municipal. El regidor del Mat, Josep Alsina, assegura que cal continuar en la planificació escolar de cara els propers anys.

A banda d’aquest tema, l’ “Escac i MAT” reitera la seva denuncia respecte les activitats il·legals a la finca de ca l’Orench.

Per últim, el butlletí desenvolupa la moció que va presentar el grup municipal en el passat ple municipal sobre la confecció urgent d’un pla de seguretat per Tordera.
El butlletí “Escac i MAT” tanca aquesta edició felicitant al Club Filatèlic de Tordera per l’exposició filatèlica Juvènia 2005 i per la bona acollida de la Fira Mercat del Ram d’enguany. El butlletí s’esta repartint aquest dies casa per casa.

ÚLTIMES NOTÍCIES