Els responsables de les instal·lacions de Soccerland Catalunya de Tordera ja treballen amb les possibles mesures de seguretat que hauran d’aplicar per la tornada a l’activitat


Un dels altres interrogants que es troben sobre la taula son les noves mesures de seguretat i higiene que a les diferents instal·lacions esportives s’hauran d’aplicar. Coincidint amb el canvi de nom i la posada en escena del projecte esportiu Soccerland Catalunya, un dels reptes que tenen els inversors, és apostar per la renovació i remodelació de la zona on estan ubicats els camps. A més a més, ara se’ls ha girat feina amb la responsabilitat de tenir un espai condicionat per acollir un bon nombre d’esportistes. Jordi Linares és el responsable gerent de Soccerland Catalunya.

Linares afectacio 1

La pregunta que es fa tothom del sector esportiu és, com s’ha d’aplicar aquest protocol? Linares explicava al Show diari que ja estan parlant amb empreses de desinfecció i també es plantegen altres moviments de l’estructura.

Linares afectacio 2

Tant els habituals com els possibles nous clients de Soccerland Catalunya ja comencen a demanar i tenir en compte aquests nous escenaris de neteja i desinfecció constant.