IniciAppL’Església de Tordera obre aquesta setmana amb un 60% de l’aforament

L’Església de Tordera obre aquesta setmana amb un 60% de l’aforament

L’Església de Tordera ja pot obrir legalment, i seguint les mesures de seguretat, les seves portes al 75% de l’aforament total permès. Tot i així, des de Tordera s’ha decidit que es mantindrà l’obertura al 60% per tal de garantir la distància de seguretat entre tots els assistents, atenent a la capacitat de l’espai. Aquesta mesura ha entrat en vigor aquesta mateixa setmana, alhora que Tordera va avançar cap a la fase 3 de la desescalada.

Durant la crisi sanitària, l’activitat religiosa presencial va quedar suspesa degut a les mesures de confinament dictades per les autoritats. Amb el pas del desconfinament, doncs, l’activitat religiosa també es reprèn però amb mesures de seguretat. El mossèn de Tordera, Salvador Juanola, explica el funcionament higiènic dins de l’església.

mossèn 1

A més a més, les activitats com els casaments, els bateig o els enterraments encara no s’han reestablert. Segons assegura el mossèn de Tordera, tots els casaments s’han posposat pel mes de Juliol i les comunions al setembre.

mossèn 2

El 60% de la capacitat parroquial de Tordera equival a un total de prop de 100 persones.

ÚLTIMES NOTÍCIES