IniciAppLa Gala de l’#Esporttorderenc 2020 canvia d’ubicació i es celebrarà al Camp...

La Gala de l’#Esporttorderenc 2020 canvia d’ubicació i es celebrarà al Camp Municipal d’Esports

Davant les circumstàncies viscudes i els protocols d’higiene i seguretat decretats, des de l’equip d’esports de Ràdio Tordera amb la regidoria d’esports, organitzadors de la gala de l’esport torderenc, s’ha decidit canviar l’escenari de la festa. Fins ara, totes les edicions s’havien celebrat a la plaça de l’església però per poder tenir controlat l’aforament, que sigui a l’aire lliure i poder mantenir les distàncies de seguretat, el Camp de Municipal d’Esports és la millor ubicació possible per poder complir aquests requisits. Albert Sabater director gerent de la ràdio comentava aquesta decisió.

Sabater canvi gala 1

La gala de l’esport torderenc és el tancament de temporada del programa del Show dels Esports i comptarà actuacions musicals en directe i el grup Free-Kiss.

S’ha demanat a totes les entitats que enviïn anticipadament la xifra d’assistents a la gala, a més durant la festa serà obligatori l’ús de la mascareta. El públic estarà assegut en un pati de cadires que s’instal·larà a la mateixa gespa i només hi haurà un punt d’accés d’entrada a les instal·lacions. Per la resta de públic general que vulgui assistir a l’esdeveniment, hauríeu d’enviar un correu electrònic a showdelsesports@radiotordera.cat per tal de confirmar la vostra localitat. Ningú es quedarà fora, però tota prevenció a hores d’ara és important en qualsevol activitat.

ÚLTIMES NOTÍCIES