IniciAppEl jugador torderenc del Saint Omer francès Marçal Cuenca serà guardonat amb...

El jugador torderenc del Saint Omer francès Marçal Cuenca serà guardonat amb el premi honorífic de Ràdio Tordera 2020

Tal com ja és de costum els dies previs a la gala de l’esport torderenc, un dels reconeixements que es desvetllen abans d’hora és el Premi Honorífic de Ràdio Tordera. Aquest reconeixement  s’atorga amb el consens de l’equip d’esports de l’emissora a la trajectòria i mèrits esportius d’actualitat tant a esportistes individuals com entitats. Enguany, el jugador torderenc del Saint Omer francès d’hoquei patins Marçal Cuenca serà qui rebrà el guardó. Joan Martín, cap d’esports de Ràdio Tordera explicava els motius principals de la designació d’aquesta categoria.

Martin premi honorific 1

Malgrat que per culpa del Coronavirus, la temporada no s’ha acabat, el seu equip és el vigent campió de la lliga. El palmarès del torderenc no ha deixat de créixer des de que va arribar a Saint Omer. 3 copes de França, 2 Supercopes, 1 lliga i diversos sotscampionats. El mateix Marçal Cuenca valorava el reconeixement que rebrà el proper 26 de juny.

Cuenca premi honorific 2

Cuenca també ha confirmat la seva presència de l’acte. Aquest vespre dins del Show diari podreu escoltar una entrevista completa amb el mateix protagonista. La resta de categories premiades que en són cinc més es donaran a conèixer durant la gala que es celebrarà el divendres 26 de juny a partir de les 19:30h.

ÚLTIMES NOTÍCIES