IniciAppEl mercat de Tordera recupera el 50% de la seva activitat aquest...

El mercat de Tordera recupera el 50% de la seva activitat aquest diumenge

La Regidoria de Mercats ja té a punt l’obertura al 50% del mercat per aquest proper diumenge 14 de juny. A partir d’aquesta setmana el mercat amplia la seva capacitat i acollirà fins a 150 parades amb productes de tot tipus.

La zona d’alimentació es mantindrà als carrers de l’Amistat i Roquet Aulet, com les darreres setmanes, mentre que la resta de productes (roba, parament de la llar, sabateria, joguines…) es situarà a l’esplanada de la carretera de Fogars i també al Camí Ral (des de la Plaça Concòrdia fins al carrer Folch i Torres). La regidora de mercats, Nàdia Cantero, explica quina serà la distribució per parades i zones del mercat.

Nàdia mercat

L’obertura parcial del mercat es farà atenent les mesures de seguretat, prudència i distanciament social entre parades i visitants. Per aquest motiu, amb la voluntat d’incloure el màxim de marxants possibles, les parades faran un màxim de 6 metres per garantir les distàncies entre elles i permetre un espai prou ampli per permetre el passeig per a vianants. Així, durant aquesta setmana s’ha senyalitzat el Camí Ral com s’ha fet al Carrer de l’Amistat i Roquet Aulet, per tal d’establir el perímetre entre parades, clients, i zona de visitants.

L’aforament al mercat estarà  controlat per la Policia Local i Protecció Civil. Serà obligatori l’ús de la mascareta a tot el perímetre del mercat i no es podrà tocar els productes. L’horari del mercat serà de 8:00h a 14:00h.

Tal com ha manifestat la regidora de Mercats, Nàdia Cantero, l’obertura progressiva del mercat respon a criteris de prudència i seguretat. La regidora ha destacat que “si bé és cert que es podia haver traslladat el mercat sencer a altres indrets del poble, el govern municipal ha apostat per mantenir el mercat al nucli urbà, al costat dels comerciants locals, per aprofitar el potencial de visitants del mercat i recuperar l’activitat comercial del cap de setmana”. Així mateix, de moment es mantindrà el mercat dels dimarts fins que s’aixequi l’estat d’alarma, com a mínim.

ÚLTIMES NOTÍCIES