IniciAppDarrer dia per inscriure’s a la Brigada Jove

Darrer dia per inscriure’s a la Brigada Jove

Avui finalitza el període de presentació de sol·licituds per treballar a la Brigada Jove. Un any més, des de les regidories de joventut i ocupació, creen pels mesos d’estiu el projecte de la Brigada Jove. Enguany s’ofereixen 5 places per a joves de 16  a 19 anys pels mesos de juliol i agost a mitja jornada.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és possibilitar l’accés a l’ocupació dels joves, amb la intenció que aquest col·lectiu que es troba en període de vacances escolars percebi ingressos i s’iniciïn en el món laboral.

La presentació de sol·licituds es realitzarà de forma prioritària i preferent de manera telemàtica (mitjançant el tràmit d’instància genèrica, al qual s’adjuntarà el model normalitzat de sol·licitud i tota la documentació corresponent) a través de la seu electrònica de l’Ajuntament (https://www.seu-e.cat/ca/web/tordera/) fins al dia 12 de juny.

Juntament amb el model normalitzat d’instància, degudament complimentat i signat (en cas de menors d’edat, també pel pare, mare o tutor legal), caldrà presentar la següent documentació:

  1. Currículum vitae.
  2. Carta motivacional en relació a la participació a la brigada jove.
  3. Fotocopia del DNI. En el cas de nacionals membres d’altres estats de la Unió Europea o d’aquells estats que sigui d’aplicació la lliure circulació de treballadors: fotocòpia del document que acrediti la seva nacionalitat i el permís de treball, si s’escau.
  4. Documents que acreditin la formació requerida (a més cal estar inscrit al club de feina)

Es pot descarregar el document de la sol·licitud de participació  i consultar les bases de la convocatòria a la web de l’Ajuntament: www.tordera.cat.

ÚLTIMES NOTÍCIES