IniciAppCan Comte restableix les visites presencials

Can Comte restableix les visites presencials

La residència de gent gran “Can comte” comença a rebre les primeres visites presencials al centre per part dels familiars dels pacients. Les visites, però, atenen a moltes restriccions de seguretat que els obliga a entrar un per un, amb distància i sense poder tocar al familiar. Una situació, doncs, complicada i que tal com assegura Carmina Sanz, directora del centre, “és difícil d’entendre per part dels residents”.

can comte 1

Per cada resident pot venir un acompanyant. Segons assegura Sanz, Salut els recomana que sigui un visitant per resident, un cop per setmana, i que sigui el mateix durant quinze dies, per preservar la salut dels usuaris. Des de la Residència Can Comte asseguren que els han fet caminar i, durant aquests dies de confinament, han pogut parlar per telèfon amb els familiars, però la directora assegura que és una situació complexa. Els treballadors, per evitar qualsevol tipus de contagi, van decidir quedar-se a treballar en el centre on acostumaven a ser més. Això va comportar una substitució urgent. Ho explicava al programa Tordera en Directe de Ràdio Tordera, Carmina Sanz.

can comte 2

Per a fer les visites dels usuaris a la residència Can Comte, es pot trucar al telèfon del centre per reservar hora: 937 65 00 67.

ÚLTIMES NOTÍCIES