IniciNoticiesSocietat ELS JUTJAT DE GIRONA FA BUSCAR A L'INTERPOL TRES NOIES QUE...

ELS JUTJAT DE GIRONA FA BUSCAR A L’INTERPOL TRES NOIES QUE HAN DE TESTIFICAR CONTRA L’ACUSAT DE PROSTITUIR-LES EN CLUBS DE TORDERA I VIDRERES.

El jutjat penal número 4 de Girona va dictar ahir una resolució perquè la Interpol busqui les tres noies d’origen romanès que han de testificar en un judici contra Aurel Padure, per a qui el fiscal demana quinze anys de presó sota l’acusació de prostituir compatriotes en diversos clubs de Tordera i Vidreres.
El jutjat demana a la policia que esbrini el domicili de les noies, per tal de citar-les per al nou assenyalament del judici, previst pel març. Ahir, el judici s’havia assenyalat per tercera vegada. L’acusat i una de les noies presumptament prostituïdes es van presentar, però en faltaven tres. Igualment no van acudir ahir al judici tres policies.
Segons l’escrit del fiscal, les noies eren enredades a Romania per Padure o altres membres de la suposada xarxa de prostitució, que estan en parador desconegut. Els oferien feina en el sector de la neteja, els pagaven el transport i un passaport, però un cop aquí les tancaven en un pis i les obligaven a exercir la prostitució en clubs de Vidreres i Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES