IniciAppEn “Pai” renova com a entrenador del CFTordera i ja es treballa...

En “Pai” renova com a entrenador del CFTordera i ja es treballa per confeccionar la nova plantilla de segona catalana

Foto: Portal7

Amb l’ascens ja certificat des de fa uns dies i la continuïtat del torderenc Josep Matas “Pai” com entrenador, ara el club, la coordinació esportiva i l’equip tècnic treballa per assegurar les renovacions de les peces claus de l’equip que sortirà a competir a la segona catalana grup 1. L’ambició és màxima un curs més amb l’objectiu de seguir creant una filosofia de joc, l’aposta per l’experiència i l’ajuda de la joventut de la casa. Pai assegurava que ha de ser la base del projecte per aconseguir bons resultats d’ara endavant.

Pai equip renovacio 1

Que la FCF hagi comunicat tant tard la decisió de l’ascens ha perjudicat el Tordera perquè alguns jugadors no s’han volgut mullar fins al final per decidir quedar-se o acceptar altres propostes. En canvi, la resta de rivals del grup ho han tingut més fàcil alhora d’assegurar-se algunes peces per la categoria.

Pai equip renovacio 2

Malgrat tot, Pai explicava que renovaran la majoria de jugadors, incorporaran algun juvenil de la base i donaran opcions a juvenils de Tordera que juguin fora que vulguin tornar cap a casa. No descarta fitxar 4-5 jugadors de qualitat que puguin ajudar a aportar un grau més de nivell pel conjunt groc i vermell. Josep Matas té clar que aquesta fita s’ha de celebrar abans que comenci el nou curs.

Pai equip renovacio 3

Des del CFTordera ja van anunciar que es treballa per preparar una celebració que faci partícip a tot el club, des de la base fins al primer equip. La idea és que es pugui executar en una millor fase de desescalada amb la màxima seguretat per tothom.

ÚLTIMES NOTÍCIES