IniciAppLes escoles de Tordera obren portes avui

Les escoles de Tordera obren portes avui

D’acord amb el Serveis Territorials d’Educació i els centres educatius del Maresme, les escoles de primària i secundària de Tordera obren les seves portes avui 8 de juny, coincidint amb la resta de centres educatius de la comarca que pertanyen a la regió sanitària de Girona.  

L’obertura dels centres no implica en cap cas la suspensió de la docència telemàtica, ja que trencaria la dinàmica de l’alumnat i la programació que ja estan duent a terme els centres educatius. La tornada a l’escola és voluntària, per fer acompanyament emocional i recollida de material. Cada centre escolar ha informat a les famílies sobre les condicions, les mesures i els horaris que hauran de complir els alumnes aquest final de curs. Pau Megias és regidor d’ensenyament.

Pau tornada escola 1

El curs escolar acabarà el 19 de juny, com estava previst.

Pel que fa a les llars d’infants del municipi no obriran les seves portes fins, com a mínim, arribar a la Fase 3. Després de fer les valoracions de les necessitats amb les famílies amb alumnes a totes les llars del municipi i tenint en compte els condicionants sanitaris i educatius, l’Ajuntament i les direccions de les llars privades han prioritzat la  prudència  i valoren l’obertura per més endavant, quan les condicions siguin més favorables i es puguin donar les màximes garanties sanitàries per a una bona atenció als infants. Escoltem Pau Megias.

Pau tornada escola 2

L’Ajuntament i les escoles de Tordera recorden que l’obertura no implica la suspensió de la docència telemàtica i que la tornada dels alumnes serà voluntària.

ÚLTIMES NOTÍCIES