COMENÇA UN NOU CURS DE LES AULES DE FORMACIÓ ARTÍSITICA DEL TEATRE CLAVÉ AMB PROP DE 300 ALUMNES INSCRITS.


El Teatre Clavé, ha començat un nou curs de les aules de formació artística. Enguany, prop de 300 alumnes s’han inscrit per les diferents disciplines de música, dansa, teatre i belles arts. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro, fa un balanç positiu del nombre d’inscrits en les diferents disciplines artístiques.

El Centre ofereix diferents cursos adreçats al públic de totes les edats en matèries com el teatre, la música, la dansa i les belles arts i que van des de la interpretació, passant per l’aprenentatge de veu i instruments, el dibuix, la pintura o els diferents nivells i estils de dansa clàssica i contemporània. Josep Navarro anuncia novetats en el centre de formació artística.

Els alumnes del centre de formació artística, obriran enguany les seves classes a la ciutadania amb diversos espectacles i jornades repartides al llarg de l’any.