IniciNoticiesEducacióL’ESCOLA D’ADULTS TÉ OBERT EL PERÍODE DE MATRICULACIÓ ALS DIFERENTS CURSOS.

L’ESCOLA D’ADULTS TÉ OBERT EL PERÍODE DE MATRICULACIÓ ALS DIFERENTS CURSOS.

La regidoria d’Ensenyament informa que fins divendres està obert el període d’informació i inscripcions per a l’Escola d’Adults de Tordera. La principal novetat d’aquest curs serà la nova ubicació de les classes que enguany tindran lloc a les instal·lacions de l’antiga escola Ignasi Iglésias (C/Dr. Fleming), excepte el cursos d’ordinador que es faran a la biblioteca.

Un any més, l’Escola d’Adults oferirà cursos de neolectors (dilluns, dimecres i divendres de 15h a 17h), alfabetització en castellà (dilluns, dimecres i divendres de 17h a 19h) i en català (dimarts de 9.30h a 10.30h), cursos d’ordinador per a tres nivells (nivell 1 i 3 divendres de 10 a 13h i nivell 2 de dijous de 10h a 13h), un curs de català escrit (dijous de 15h a 16.30h) i un curs d’anglès (dijous de les 16.30h a les 18h). La regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayro espera una bona resposta d’alumnes en el nou curs de l’escola d’adults.

El preu de la matrícula per inscriure’s a l’escola d’adults serà de 20€. Les inscripcions es podran formalitzar fins al 18 de setembre de dilluns a divendres, de 10h a 13h, a l’Oficina de Serveis Personals (Pl. concòrdia s/n). Els cursos començaran el 28 de setembre i les places seran limitades.

ÚLTIMES NOTÍCIES