IniciNoticiesSocietatL’AJUNTAMENT DE TORDERA RET HOMENATGE I RECORD AL TORDERENC DANIEL BERNEY EN...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA RET HOMENATGE I RECORD AL TORDERENC DANIEL BERNEY EN DONAR EL SEU NOM AL CENTRE DE REHABILITACIÓ FUNCIONAL DE TORDERA

L’Ajuntament de Tordera va organitzar per la vigília de la Diada un acte d’homenatge i record al Torderenc Daniel Berney. Amb la voluntat de reconèixer la tasca d’en Daniel al costat de l’Associació de Voluntariat perquè Tordera disposés d’una sala de rehabilitació, dijous al vespre es va donar el nom de Daniel Berney al Centre de Rehabilitació Funcional de Tordera. Escoltem el que deia l’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, en declaracions a Ràdio Tordera instants abans de descobrir-se la placa commemorativa.

Les filles d’en Daniel, explicaven que la família esta molt contenta que el centre porti el nom del seu pare i destacaven la feina que fan tot el grup de Voluntariat de Tordera i la gent de Tordera que hi col·labora.

L’acte va tenir lloc aquest passat dijous a les 7 de la tarda, al carrer Aragó número 9 i va comptar amb una nombrosa presència de públic.

ÚLTIMES NOTÍCIES