Aturem la C-32 reclama a la Generalitat enterrar l’ampliació de l’autopista perquè “ha perdut el poc sentit que tenia”


La plataforma Aturem la C-32 reclama a la Generalitat enterrar definitivament el projecte per ampliar l’autopista entre Tordera i Lloret de Mar  perquè “ha perdut el poc sentit que tenia”. La plataforma sosté que la crisi sanitària de la covid-19 obliga a canviar el model per a la Costa Brava Sud, i esborrar-ne “la destrucció del paisatge, l’especulació i els peatges a l’ombra. Arran de la pandèmia, l’entitat sosté que el model turístic que s’haurà de buscar és, precisament, “aquell que prioritzi els espais naturals i els entorns saludables” i apostar per la mobilitat sostenible i el transport públic.  A més, reclama millorar les carreteres existents i adaptar-les a les necessitats de mobilitat dels habitants de la Cost Brava Sud, ara que arran de la covid-19, “segurament el trànsit de turistes es reduirà notablement”. Escoltem el portaveu de la plataforma, Joan Mora en declaracions a nova ràdio Lloret.

Joan Mora

En paral·lel, Aturem la C-32 vol una aposta “ferma” per fomentar i invertir en el transport públic. I reclama que el Pla Director Urbanístic (PDU) de Revisió de Sòls no Sostenibles del Litoral Gironí sigui “valent” i “aturi l’especulació del totxo”.