IniciAppEls darrers resultats PCR donen un cas positiu a la Llar d'avis...

Els darrers resultats PCR donen un cas positiu a la Llar d’avis Can Comte

Després de les proves PCR realitzades pel CAP a tots els residents de la llar d’avis Can Comte, una de les persones residents ha resultat positiva en la COVID19. Per aquest motiu, i seguint el protocol preventiu i de seguretat aplicat des de l’inici de la pandèmia a la residència pública, s’ha procedit a aïllar la persona afectada per coronavirus, sense simptomatologia,  i els residents que hi haurien tingut contacte recentment. 

La direcció de la residència ja ha informat els familiars de tots els residents i els ha traslladat un missatge de tranquil·litat i confiança, destacant també que tots els avís i àvies, són negatius i no presenten símptomes de la malaltia.

El personal sanitari del CAP segueix realitzant controls diaris als residents de la llar d’avis Can Comte. L’Ajuntament, per la seva banda, també ha realitzat proves PCR a les cuidadores i han resultat negatives.

La Llar d’avis Can Compte ha seguit el protocol sanitari de manera estricta des de l’inici de la crisi. La residència ha estat desinfectada en diverses ocasions, compta amb material de protecció per al personal i també disposa de mitjans per desinfectar diàriament les instal·lacions.

Els avis, per la seva banda, continuen el contacte amb les famílies mitjançant trucades i videotrucades. En aquest sentit la direcció de Can Compte segueix a la disposició de les famílies dels residents per aclarir dubtes o consultes i informar-los de qualsevol novetat al respecte de la salut dels residents. 

ÚLTIMES NOTÍCIES