L’Ajuntament de Tordera s’adhereix a l’aliança educació 360


L’Ajuntament de Tordera s’ha adherit a l’Aliança Educació 360, que planteja connectar els aprenentatges que es produeixen en tots els temps i espais lectius i no lectius de la vida de la persones. Es tracta de vincular escola, famílies i tots els recursos i actius de la comunitat i vetllar per garantir l’equitat educativa i la igualtat d’oportunitats, amb el convenciment que el futur de l’educació passa per una mirada global de 360 graus.

La iniciativa vol recollir tota la riquesa educativa que han aportat totes les accions precedents, i esdevenir l’eina que reforci la transformació de la comunitat educativa i de tot el sistema educatiu.

L’Aliança aplega més de 250 ajuntaments, entitats, centre educatius, xarxes d’àmbits temàtics i territorials, associacions i col·legis professionals i grups de recerca d’universitats catalanes.

El regidor d’Ensenyament, Pau Megias assegura que la iniciativa té la voluntat de multiplicar les possibilitats d’aprenentatge amb un treball  en xarxa per unir esforços i trobar camins consensuats.

pau educacio 360

Aquesta adhesió neix d’una moció presentada per ERC-Gent de Tordera i Jovent Republicà l’estiu passat.