IniciAppLa Corporació de Salut del Maresme i la Selva penja vídeos per...

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva penja vídeos per donar visibilitat a la feina que es fa des dels diferents serveis i unitats

Tots donem la cara és una iniciativa que s’ha engegat des de la Corporació de Salut Maresme i la Selva amb l’objectiu de donar visibilitat a la feina que s’està fent des dels diferents serveis i unitats que hi ha dins de l’organització per fer front a la pandèmia del coronavirus.
 
El format consisteix en unes càpsules de vídeo d’un minut aproximadament amb el testimoni d’un professional de cadascun dels serveis o unitats per explicar com s’han hagut d’organitzar en l’àmbit professional per fer front a la Covid-19 i com estan vivint aquesta situació com a equip des d’una vessant més humana.
 
Farmàcia, Laboratori, Admissions, Bugaderia o Neteja són alguns dels serveis que explicaran com s’han preparat. Escoltem el primer testimoni de l’equip de farmàcia, amb la Lidia Alvàrez de l’Hospital de Blanes i la Fina Marong de l’Hospital de Calella.

video farmàcia

Tots els vídeos s’aniran penjant al canal de YouTube de la Corporació i també es compartiran a través de la resta de xarxes socials: TW: @CorpoSalutMS / IG: @CorpoSalutMS / FB: @CorporacioSalutMS / IN: @Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

ÚLTIMES NOTÍCIES