IniciAppEls nens prenen el carrer després de més de sis setmanes confinats

Els nens prenen el carrer després de més de sis setmanes confinats

Després de més de sis setmanes de confinament, aquest diumenge 26 d’abril, els nens de Tordera han començat a tornar a trepitjar el carrer. Es tracta de la primera mesura de relaxació promoguda pel que dona el tret de sortida a una desescalada gradual de les restriccions de la quarantena.

A partir d’ara, els infants fins als 14 anys podran sortir una vegada al dia entre les 9 h del matí i les 21 h del vespre acompanyats sempre d’un adult. Els més petits de casa podran córrer, saltar i fer exercici mentre estiguin permanentment supervisats i sense allunyar-se més d’un quilòmetre de casa durant un màxim d’una hora al dia. Tot i aquest inici de sortides controlades, s’han de seguir una sèrie de mesures higièniques i de seguretat estrictes.

L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia ha fet una crida a la responsabilitat i el seny si no volem allargar la situació i arruïnar tot el que hem fet fins ara. Garcia assegura que la Policia Local no farà controls específics per vetllar que es compleixen les mesures decretades en la sortida dels nens.

alcalde nens actualitzada

En molts casos, s’han seguit les recomanacions i la normativa prevista per a aquesta sortida, com és mantenir la distància de seguretat amb altres nuclis familiars o evitar les aglomeracions entre els menors.

Però, en altres casos, tot això no s’ha respectat. Molts infants han sortit acompanyats dels dos progenitors, mentre que la normativa diu que només els pot acompanyar un adult. També s’han produït trobades de famílies a menys d’un pam de distància, quan s’hauria d’estar complint amb la distància de seguretat de 2 metres entre unitats familiars.

ÚLTIMES NOTÍCIES