IniciAppOpen Arms col·labora amb el CAP Tordera

Open Arms col·labora amb el CAP Tordera

Aquest cap de setmana, professional del CAP de Tordera han fet equip amb la fundació Open Arms per fer extraccions de mostres PCR. Actuació que han fet a la residència Crei Mas Ritort.

Setanta voluntaris de l’ONG Open Arms van començar la setmana passada a donar suport als professionals de l’atenció primària de l’Institut Català de la Salut (ICS) en la realització de test de COVID-19 en residències de gent gran i amb necessitats concretes d’uns setanta municipis a nord de Barcelona, entre ells Tordera. Ho explica el director del CAP Tordera, Leonardo Heredia.

CAP open arms

Els membres d’Open Arms van acompanyar els infermers per realitzar test de diagnòstic ràpid de coronavirus, recollir mostres i portar-les als laboratoris corresponents, on el Servei de Microbiologia fa després les proves per PCR.

A més d’aquest projecte, Open Arms participa en un assaig clínic impulsat per la Fundació Lluita contra la Sida, de l’Hospital Germans Trias i Pujol i IrsiCaixa i ja realitza test diagnòstics a ciutadans i professionals que han estat en contacte amb contagiats.

ÚLTIMES NOTÍCIES