IniciAppJoan Carles Garcia veu amb bons ulls que els nens puguin...

Joan Carles Garcia veu amb bons ulls que els nens puguin sortir de casa però amb seguretat

L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia veu amb bons ulls buscar propostes perquè els nens puguin sortir properament de casa.

El govern, a través dels departaments de Salut, Interior i Treball, Afers Socials i Famílies, ultima un pla perquè els nens puguin sortir de casa d’aquí 8-10 dies, si continua l’evolució positiva dels casos. És el temps prudencial per esperar que no hi hagi rebrot del virus. El govern espanyol hi posa data el 27 d’abril.

La Generalitat estudia que sigui una sortida limitada en el temps i per franges horàries. Els nens i nenes, a partir dels 3 anys, hauran de sortir amb mascaretes i mantenint la distància mínima de seguretat de 2 metres amb les persones al carrer. També s’estudia que els germans puguin fer la sortida plegats.

L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia creu que s’ha de prioritzar les mesures de seguretat i estudiar les millors opcions perquè els nens puguin sortir de casa.

alcalde nens

El govern insisteix que en aquests propers dies és important seguir el mateix confinament sever que fins ara. Només una situació sanitària favorable podrà permetre que els nens trenquin el confinament durant una estona.

ÚLTIMES NOTÍCIES