IniciAppLa Comissió de Dol continua donant resposta a aquelles persones que ho...

La Comissió de Dol continua donant resposta a aquelles persones que ho necessitin

Davant la situació excepcional en la qual ens trobem per culpa de la pandèmia de la Covid-19, els membres de la Comissió del Dol de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva continuen treballant per adaptar-se a les necessitats i seguir donant respostes a aquelles persones que ho necessitin.

A causa de la situació d’alarma en la qual ens trobem, no és possible acomiadar, vetllar i fer un funeral com s’hauria de fer. Això pot esdevenir en dols complicats que requereixin d’una atenció específica. En aquest sentit, les persones que ho necessitin poden seguir adreçar-se via telefònica als seus centres d’atenció primària de referència i les persones que ja rebien atenció per processos de dol continuaran tenint aquest seguiment via telefònica o via telemàtica per part dels psicòlegs de la Corporació.

D’altra banda, la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena de Mataró posa a disposició de la ciutadania l’Equip d’Atenció Psicosocial (EAPS) per donar atenció i acompanyament psicològic en els processos de dol per la pèrdua d’un ésser estimat. Aquelles persones que ho necessitin poden contactar amb la Fundació Hospital a través del correu electrònic atenciodol@fundaciohospital.org o als telèfons d’emergències 525015258 o 625015689. L’atenció es farà via telefònica o per videoconferència.

ÚLTIMES NOTÍCIES