IniciAppLa crisi del coronavirus augmenta la incertesa sobre la recuperació dels desperfectes...

La crisi del coronavirus augmenta la incertesa sobre la recuperació dels desperfectes a Tordera després del Gloria

La crisi sanitària ha agafat tots els territoris i sectors a peu canviat, però hi ha algunes zones on plou sobre mullat. A la Baixa Tordera, a cavall entre el Maresme i la Selva, no havia donat temps a refer-se de les destrosses del temporal Gloria quan, de cop, el covid-19 ha obligat a aturar tota l’activitat, inclosa bona part de la reconstrucció d’espais públics i privats arrasats pel temporal.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia explica que viu el moment amb la incertesa de saber com acabarà impactant la crisi del coronavirus en la recuperació de la zona.

alcalde gloria 1

En aquest sentit, l’ACA preveu un total de 83 actuacions a la Demarcació Territorial Tordera-Besòs vinculades als desperfectes provocats pel Glòria a diferents conques fluvials. D’aquestes, n’hi ha una desena previstes a la Baixa Tordera per a l’adequació de talussos i la restauració d’obres de defensa. De moment només se n’ha acabat una a la llera del riu Tordera per a l’adequació de talussos en un tram del terme municipal de Tordera, que es va fer aquest passat mes de març. Joan Carles Garcia, explica com ha afectat la crisi del coronavirus a la recuperació del passeig fluvial.

alcalde gloria 2

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, assegura que l’Ajuntament no pot assumir amb pressupost municipal les reparacions del Gloria

alcalde gloria 3

Els alcaldes de la zona exigeixen a l’ACA que actuï sobre la llera del riu per minimitzar riscos, clamen ajudes per a la pagesia i tanquen files amb el sector turístic.

ÚLTIMES NOTÍCIES