IniciNoticiesPolíticaLA SECCIÓ LOCAL DEL PSC DE TORDERA REPARTEIX CASA PER CASA UNA...

LA SECCIÓ LOCAL DEL PSC DE TORDERA REPARTEIX CASA PER CASA UNA NOVA EDICIÓ DEL BUTLLETÍ “DIGUEM-HO TOT”.

La secció local del Partit dels Socialistes de Tordera ha repartit una nova edició del butlletí “Diguem-ho tot”. En aquesta ocasió, el butlletí presenta en la seva editorial las raons del SI del PSC a la constitució europea. L’agrupació local fa referència en l’apartat d’incompliment de la normativa, a la polèmica construcció de camps de futbol en els terrenys agrícoles de Ca L’Orench, tal i com explica el secretari general del partit, Josep Romaguera.

El butlletí també inclou un document gràfic on es detalla l’evolució de la taxa de l’aigua a Tordera, comparant el consum d’aigua i l’augment de les tarifes.

El PSC parla sobre la gestió del transport escolar urbà i lamenta l’escrit del darrer butlletí del MAT, en el qual afirmava que el problema del transport escolar és conseqüència de una picabaralla entre CIU I PSC. D’altra banda, el secretari general, Josep Romaguera, avança que en el proper butlletí tornaran a reclamar a l’equip de govern un acte públic per tal que puguin presentar els documents citats en el butlletí de CiU referents als sous dels regidors.

Aquesta edició del “Diguem-ho tot” finalitza amb un article d’opinió a favor de el matrimoni homosexual. El butlletí del PSC s’està repartint aquest dies casa per casa.

ÚLTIMES NOTÍCIES