IniciNoticiesPolíticaL'AJUNTAMENT DE TORDERA VEU AMB BONS ULLS LA INCLUSIÓ DEL MUNICIPI DINS...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA VEU AMB BONS ULLS LA INCLUSIÓ DEL MUNICIPI DINS LA FUTURA VEGUERIA DE GIRONA, UNA PROPOSTA DE REMODELACIÓ QUE VA PRESENTAR EL CONSELLER DE GOVERNACIÓ, JOAN CARRETERO.

Tordera és un dels municipis del Maresme afectats per la remodelació que proposa el conseller de Governació, Joan Carretero, de formar part de la futura vegueria de Girona. En aquest sentit, l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia ha mostrat el seu suport a la proposta.

Per la seva banda, el president del Consell Comarcal del Maresme, Pere Almera, creu que l’última paraula en tot això l’han de tenir els propis municipis afectats i que s’han de respectar les decisions de cada consistori.

Altres municipis afectats han mirat amb bons ulls la inclusió dels seus pobles dins la futura vegueria de Girona. El seu suport és pràcticament unànime, però condicionen el vist-i-plau a una millora de les infrastructures que uneixen els municipis amb Girona, així com a un manteniment dels recursos econòmics que tenen per pertànyer actualment a la demarcació de Barcelona.

ÚLTIMES NOTÍCIES