IniciNoticiesSocietat L'ALCALDE DE TORDERA, JOAN CARLES GARCIA, I EL DIRECTOR GENERAL ADJUNT...

L’ALCALDE DE TORDERA, JOAN CARLES GARCIA, I EL DIRECTOR GENERAL ADJUNT DE “LA CAIXA”, ANTONI MASSANELL, COL·LOCARAN DISSABTE LA PRIMERA PEDRA DELS PISOS DE LLOGUER.

L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, i el Director General Adjunt de “La Caixa”, Antoni Massanell, col·locaran aquest dissabte la primera pedra dels 54 nous habitatges de lloguer.
Aquestes pisos estan adreçats a persones d’entre 18 i 30 anys, i de més de 60 anys, i tindran una superfície aproximada de 50 metres quadrats, i el seu lloguer no passarà de 240 euros mensuals.
La primera pedra arriba nou mesos després que l’Alcalde, Joan Carles Garcia, i Ricard Fornesa, president de “la Caixa”, firmessin el conveni de col·laboració per a la promoció i construcció d?habitatges de lloguer al municipi.
L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, explica que ja han començat els moviments de terra a la zona on es construiran els 54 habitatges, i de la posada de la primera pedra.

Després de la posada de la primera pedra, s’augura que en 18 mesos, els pisos ja puguin ser habitats. El projecte immobiliari de Tordera és el primer d’aquest tipus que impulsa “la Caixa” per a la promoció d’habitatges de lloguer a preus assequibles per a joves i gent gran

ÚLTIMES NOTÍCIES