IniciAppLa Corporació compra 13 dispositius perquè els pacients en aïllament puguin mantenir...

La Corporació compra 13 dispositius perquè els pacients en aïllament puguin mantenir contacte visual i parlar amb el seu entorn més pròxim

Els pacients ingressats per coronavirus als hospitals de la Corporació, el Sant Jaume de Calella i el comarcal de Blanes, ja disposen de tauletes per poder fer videotrucades i facilitar d’aquesta manera la comunicació entre les persones hospitalitzades i les seves famílies. La Corporació ha comprat un total de 13 dispositius i els ha repartit entre les plantes d’hospitalització i urgències així com els tres centres sociosanitaris, Calella, Blanes i Lloret de Mar.

L’aïllament en el qual s’han de mantenir les persones amb Covid-19 per evitar el contagi del coronavirus fa difícil la comunicació amb els seus familiars. Mantenir-hi el contacte visual s’havia convertit en un repte a superar per al personal sanitari. Davant d’aquesta necessitat, la Corporació ha comprat un conjunt de tauletes, que s’han repartit aquest divendres, i que permetran que tots els pacients, sobretot les persones més grans que no tenen a l’abast mòbils intel·ligents o bé que no tenen un bon domini de la tecnologia puguin veure i parlar amb els seus familiars. Explica el projecte la cap d’àrea de l’Hospital de Calella, Sílvia Besalú.

Silvia Besalu 1

A tots els dispositius s’hi ha instal·lat una aplicació gratuïta perquè els pacients acompanyats sempre del personal d’infermeria puguin connectar-se amb qui vulguin, siguin familiars o amics, i ho facin sense cost. Aquest recurs, que ja s’ha posat en marxa en d’altres centres hospitalaris permet que els pacients i familiars se sentin més a prop dels seus en aquests moments tant excepcionals. Escoltem Sílvia Besalú.

Silvia Besalu 2

 Els centres sociosanitaris des de fa unes setmanes havien iniciat aquest projecte amb telèfons intel·ligents i ara, incorporaran també aquests nous aparells.

ÚLTIMES NOTÍCIES