IniciAppLa residència Vitàlia l’Albert ja prepara la desinfecció del centre i acabarà...

La residència Vitàlia l’Albert ja prepara la desinfecció del centre i acabarà de fer la prova del COVID19 a tots els treballadors

La residència Vitàlia l’Albert va activar ahir  el protocol contra el COVID19 després de confirmar 12 casos positius entre els treballadors i treballadores de la residència.

L’Ajuntament de Tordera i el CAP Tordera s’han posat a disposició de la residència, de titularitat privada, per ajudar en tot allò que sigui necessari per minimitzar els riscos de contagi entre els residents i la resta de personal.  

L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia ha pogut parlar amb la coordinació i direcció del centre per conèixer el que preveu el seu protocol. Després de comunicar la situació al departament de salut, ara es farà la desinfecció de la residència  i s’ acabaran de realitzar les proves del COVID19 a tots els treballadors, atès que només s’han fet a una part de la plantilla. Segons Garcia, el centre assegura que cap resident presenta símptomes del virus.

alcalde albert 1

L’Ajuntament ha activat tots els departaments per donar suport logístic en la cerca del material de protecció, maquinària desinfectant i personal, tant municipal com de la borsa de treball, per cobrir les baixes del personal i ajudar en les tasques que siguin necessàries. Ho explica l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

alcalde albert 2

Des de la direcció del CAP, per la seva banda, s’ha activat el protocol sanitari amb els Departaments de Salut, Afers Socials i hospitals de referència per coordinar adequadament la gestió sanitària tant de residents com del personal de la llar.

Els treballadors que han resultat positius han estat aïllats als seus domicilis i també des del CAP se’ls ha ofert la possibilitat d’allotjar-se als hotels sanitaris de la zona destinats a tal efecte.

La residència l’Albert està ubicat al Camí Ral de Tordera i compta amb 121 residents.

ÚLTIMES NOTÍCIES