El Casal de Joves impulsa la setmana culinària


Des del Casal de Joves i la regidoria de joventut us proposen durant aquest mes d’abril una programació d’iniciatives setmanals que t’ajudaran a superar aquests dies de confinament d’una forma més ràpida i entretinguda.

Fins al 26 d’abril, cada setmana, de dilluns a divendres, des del perfil d’Instagram @casaldejoves aniran penjant cinc reptes temàtics que vosaltres des de casa podreu realitzar i penjar en aquesta mateixa xarxa social etiquetant el casal. Ho detalla la tècnica del Casal, Carme López.

casal joves 1

La primera setmana es va dedicar a la solidaritat i aquesta segona serà la setmana culinària. Aquesta primera setmana s’anomena setmana solidària i cada dia s’han plantejat reptes.

A més a més, podreu aconseguir premis pel senzill fet de participar-hi. Aquesta setmana el premis seran dues entrades pel cinema. El guanyador/a serà escollit per votació popular cada diumenge a les stories @casaldejovestordera