IniciAppLa Corporació posa a disposició dels seus professionals un servei gratuït de...

La Corporació posa a disposició dels seus professionals un servei gratuït de pernoctació en apartaments i autocaravanes

Davant l’escenari d’excepcionalitat provocat per la Covid-19, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, en col·laboració amb l’Ajuntament de Lloret de Mar, ha posat a disposició dels professionals sanitaris que ho requereixin un total de catorze apartaments al municipi de Lloret perquè hi puguin pernoctar i descansar en condicions òptimes.

La mesura va destinada sobretot a aquells professionals que en el seu dia a dia han d’assumir llargues distàncies entre el seu domicili habitual i el seu centre de treball. La iniciativa pretén alleugerir així la càrrega de mobilitat dins d’un context laboral complicat tant a nivell físic com emocional per fer front a la pandèmia.

L’acord al qual han arribat la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, el consistori de Lloret de Mar, la gestora Alegria Hotels i la propietat dels Apartaments Bolero Park no generarà cap despesa als professionals que sol·licitin aquest servei. La cessió és de caràcter gratuït i seguint les recomanacions sanitàries en cadascun dels allotjaments només hi podrà residir un màxim d’una persona. La mesura es posarà en marxa aquest mateix dilluns dia 30 de març.

D’altra banda, i en aquesta mateixa línia d’actuació, la Corporació també ha posat a disposició dels seus professionals dues autocaravanes cedides també de forma gratuïta per Autocaravanes Cervelló, que durant la lluita contra la Covid-19 ha cedit alguns dels seus vehicles a personal sanitari, cossos policials i serveis d’emergència. Aquestes autocaravanes també seran d’ús màxim d’un sol professional i Aquestes estaran situades davant del pàrquing de l’Hospital de Calella.

ÚLTIMES NOTÍCIES