IniciAppl’Hospital de Blanes registra les primeres dues defuncions

l’Hospital de Blanes registra les primeres dues defuncions

Als centres hospitalaris de la Corporació aquest dimarts hi van ingressar un total de 9 persones per la COVID-19 i ja en són 32 el total de persones hospitalitzades per aquesta malaltia.

A l’Hospital de Calella han ingressat 5 nous pacients per coronavirus i han rebut l’alta les dues primeres persones que van ingressar al centre per aquesta malaltia. El dia d’avui hi ha un total de 14 casos positius ingressats al centre.

A l’Hospital de Blanes s’han registrat les primeres dues defuncions. Les dues persones eren pacients amb patologies prèvies.

En aquest centre, avui hi han ingressat 4 persones més per coronavirus i el nombre total d’hospitalitzats per aquesta malaltia arriba als 18 pacients.

D’altra banda, amb relació al nombre de professionals sanitaris la xifra s’eleva a un total de 28 persones afectades. 

A la Regió Sanitària de Girona s’han confirmat 163 casos nous de coronavirus SARS-CoV-2, elevant a 706 el nombre d’afectats, 49 dels quals en estat greu i 223 són professionals sanitaris. A la Regió Sanitària Girona s’han registrat avui 4 noves defuncions amb Covid-19, amb un total de 32 persones mortes.

ÚLTIMES NOTÍCIES