El president de l’associació de comerciants Tordera Centre demana a l’Ajuntament ajornar el pagament d’impostos locals


L’epidèmia del coronavirus està afectant de manera greu el comerç torderenc, amb la majoria d’establiments tancats, només obrint els que ofereixen serveis bàsics. La campanya de Sant Jordi o Setmana Santa es dóna per perduda i es tenen dubtes importants de quan es podrà obrir. Ho explica el president de l’associació de comerciants Tordera Centre, Josep Borrell.

Comerciants 1

Després de l’anunci ahir per part de la Generalitat i l’Estat de mesures econòmiques dirigides a autònoms i empresaris, Borrell espera que l’Ajuntament de Tordera també prengui mesures a favor del comerç local.

Comerciants 2

En aquest sentit, Josep Borrell assegura que tots els locals tancats i que no han pogut treballar es podria ajornar els terminis de pagament de l’IBI, impost d’escombraries, entre d’altres.

Comerciants 3

Borrell critica que el govern els obligui a tancar el comerç, però en contra, les botigues online puguin seguir treballant. En aquest sentit, considera que això és un greuge molt important. Josep Borrell demana que la ciutadania vagi als comerços de proximitat de primera necessitat i que una vegada puguin obrir la resta d’establiments, la ciutadania es recordi del comerç local.