IniciNoticiesPolítica L'EXECUTIVA NACIONAL D'ERC ESCULL EL REGIDOR DE TORDERA, BERNAT COSTAS, COM...

L’EXECUTIVA NACIONAL D’ERC ESCULL EL REGIDOR DE TORDERA, BERNAT COSTAS, COM A PRESIDENT DE LA COMISSIÓ SECTORIAL DE POLÍTICA INTERNACIONAL I AFERS EUROPEUS

L’assemblea de la Comissió Sectorial de Política Internacional i Afers Europeus d’ERC ha ratificat els darrers dies el regidor torderenc Bernat Costas com a president. L’Executiva Nacional del dilluns 10 de gener va proposar el nom de torderenc per a ocupar aquest càrrec.

Les Comissions Sectorials són els òrgans de partit responsables de l’anàlisi de la realitat en els diferents àmbits polítics i socials, així com d’elaborar els diferents programes electorals amb què ERC concórrer a les eleccions i d’assessorar als càrrecs electes del partit en els àmbits de la seva competència. 

Juntament amb Costas, formen part de la direcció de la Comissió Sectorial Àngel Mesado com a secretari, l’eurodiputat Bernat Joan i el Secretari de Cooperació Exterior de la Generalitat Albert Royo, entre d’altres. La comissió sectorial, que encapçalarà el jove regidor torderenc, treballarà intensament per transmetre el NO al referèndum europeu.

El regidor torderenc era membre de la Sectorial de Política Internacional i Afers Europeus d’ERC des de la seva entrada el partit l’any 1999, on havia treballat en l’anàlisi de les diferents articulacions de les regions europees per accedir a les institucions comunitàries.

ÚLTIMES NOTÍCIES