IniciAppERC organitza diumenge una calçotada feminista

ERC organitza diumenge una calçotada feminista

El proper diumenge 8 de març, Esquerra Republicana, Gent de Tordera i Jovent Republicà a Tordera, organitzen una nova edició de la ja tradicional calçotada al nostre municipi, celebrada al Parc de la Sardana. L’edició d’enguany queda emmarcada dins el Dia Internacional de Dona Treballadora i té com a objectiu continuar visibilitzant i posant de relleu els valors feministes que defensen des de les tres organitzacions.

L’acte començarà a dos quarts de dues i intervindrà la Marta Paset, Secretària de la Dona d’Esquerra Republicana al Maresme, juntament amb les dones i noies més joves de Jovent Republicà al municipi. L’acte també posarà de manifest la renovació de la secció local de Jovent Republicà. Jordi Romaguera és regidor a Tordera.

calcotada erc

La calçotada començarà després de l’acte reivindicatiu, i tots els assistents podran gaudir de calçots, botifarra (amb opció vegetariana), pa amb tomàquet i el refrigeri habitual per una jornada com aquesta. El cost del tiquet és de 10€ i pels menors de 12anys de 5€. El pitet d’aquesta edició estarà inspirat en els valors republicans amb el lema “Feminista i Republicana”.

Per fer les reserves podeu enviar un correu electrònic a tordera@esquerra.cat. Teniu temps fins dijous 5 de març.

ÚLTIMES NOTÍCIES