IniciNoticiesSocietatMarea Pensionista demana un títol de transport integral gratuït pels jubilats als...

Marea Pensionista demana un títol de transport integral gratuït pels jubilats als centres hospitalaris

Marea Pensionista ha engegat una campanya a nivell del Maresme per aconseguir un títol de transport integral gratuït perquè els pensionistes i jubilats de la comarca puguin desplaçar-se als centres hospitalaris assignats, que comprenen Blanes, Calella, Mataró, Badalona i Barcelona.

En el marc de la campanya, han presentat instàncies als 30 Ajuntaments del Maresme i a tots els grups polítics per demanar el seu suport i recolzament davant les administracions supramunicipals. També tenen previst fer una recollida de signatures a totes les poblacions de la comarca per buscar suport entre els ciutadans.

Amb aquest bitllet gratuït, Marea Pensionista vol que els pensionistes i jubilats tinguin coberts els desplaçaments als centres hospitalaris per motius de visites a especialistes, proves exploratòries, ingressos i atenció a familiars ingressats.

Un cop finalitzi la campanya, Marea Pensionista lliurarà les signatures i farà la petició del títol de transport al Consell Comarcal del Maresme, a la Direcció de Transports de la Generalitat i al Parlament de Catalunya.

ÚLTIMES NOTÍCIES