IniciAppFinalitza el període electoral del CEEB Tordera amb una única candidatura continuista...

Finalitza el període electoral del CEEB Tordera amb una única candidatura continuista del projecte esportiu

Ahir dilluns al vespre, el pavelló dels Països Catalans va ser l’escenari de la celebració de l’assemblea general del CEEB Tordera per escollir el mandat de la junta directiva tal i com marquen els estatuts de l’entitat. Finalment després de presentar-se només una sola candidatura, encapçalada pel fins ara president Dídac Abellan, aquesta passa a ser automàticament renovada i adjudicada per continuar al capdavant de la presidència. Ell mateix en declaracions a Ràdio Tordera ahir mateix, avançava alguns dels punts on treballaran des del minut 1.

Abellan president ceeb 1

Abellan feia autocrítica de ser poca gent a l’acte celebrat ahir on al cap i a la fi acabaran fent-se notar les decisions que prenguin en el club en general.

Abellan president ceeb 2

Dídac Abellan aprofitava el moment per enviar un missatge de tranquil·litat i estabilitat sobre l’entitat que presideix.

Abellan president ceeb 3

Repeteix com a vicepresident en Quim Brugués, Susana Parera serà la secretaria i la Mercedes Lara tresorera. Un total de 8 persones formen la junta directiva renovada per a quatre anys més.

ÚLTIMES NOTÍCIES