IniciAppTerritori crearà una línia de bus de reforç entre Tordera i Barcelona...

Territori crearà una línia de bus de reforç entre Tordera i Barcelona mentre no s’arreglin les connexions

Foto: Pau Venteo / EP

Tordera comptarà amb una nova connexió amb Barcelona mentre no es recuperi la connexió ferroviària, ni el pont que uneix Blanes amb Malgrat de Mar. Segons ha anunciat el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet el Departament està estudiant el cost de la línia de reforç i també quin serà el seu operador per poder-la posar en funcionament de forma “imminent”. Segons el conseller, aquest nou servei ha de servir per “resoldre els problemes de mobilitat” que pateix la zona arran del temporal Gloria, malgrat que encara no hi hagi “les connexions físiques”.

Calvet 1

Davant d’aquest anunci de reforç del transport públic, el conseller ha negat que s’ofereixi la gratuïtat de l’autopista C-32 entre Tordera i Arenys de Mar, tal com havien demanat els alcaldes de la zona. De fet, el batlle de Blanes, Àngel Canosa, havia reiterat aquesta petició per resoldre els problemes de mobilitat entre les dues comarques després que el temporal s’emportés els dos ponts. Damià Calvet ha apuntat que un dels motius per aprovar l’aixecament de barreres seria la “incomunicació temporal” de la zona, una circumstància que no es produeix.

Calvet 2

A més, Damià Calvet també ha apuntat que oferir la gratuïtat suposaria un “eventual augment de cotxes” per aquesta via que “aprofitaria” l’aixecament de barreres per circular-hi.

ÚLTIMES NOTÍCIES