IniciAppLa Diputació de Barcelona destinarà 700.000 euros a Tordera

La Diputació de Barcelona destinarà 700.000 euros a Tordera

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, ha visitat aquest matí Tordera per valorar de primera mà els danys causat pel temporal Gloria. La diputació ha anunciat que és la primera administració a donar resposta a les necessitats d’urgència i emergència que els ajuntaments de la província tenen com a conseqüència del temporal Gloria, mitjançant un programa d’ajuts per a emergències municipals. Núria Marín avançava que es destinaran 700.000 euros a Tordera pagar tot allò que es va realitzar els dies de temporal i que ha estat necessari per tornar a la màxima normalitat al municipi.

Nuria Marin 1

Cal recordar que, en situacions d’emergència com la provocada pel temporal Gloria, els governs locals han de fer front a actuacions i despeses no previstes en els seus pressupostos i que, per tant, no disposen de recursos suficients per dur-les a terme. Segons Marín, el suport de la diputació als ajuntaments de la província ha d’anar acompanyat de les línies d’ajut que es duguin a terme des d’altres administracions, com la Generalitat o l’Estat. Paral·lelament, Núria Marín va subratllar la necessitat de repensar el model ecològic i natural de la zona, per evitar conseqüències com les del Gloria.

Nuria Marin 2

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia valorava molt positivament la visita de la presidenta de la Diputació, i en destacava les ajudes que aportaran per cobrir les emergències. Joan Carles Garcia detallava on es destinaran els 700.000 de les diputació.

alcalde nuria marin

La visita de la presidenta de la Diputació de Barcelona ha continuat a Malgrat de Mar, Pineda i Mataró per veure l’afectació pel temporal Gloria.

ÚLTIMES NOTÍCIES