IniciNoticiesCultura LA REGIDORIA DE CULTURA DE L'AJUNTAMENT DE TORDERA OBRE EL PERÍODE...

LA REGIDORIA DE CULTURA DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA OBRE EL PERÍODE DE PRESENTACIÓ DE TREBALLS DEL CONCURS LITERARI PREMIS SANT JORDI 2005.

La regidoria de cultura de l’ajuntament de Tordera, obre el període de presentació de treballs dels concurs literari Sant Jordi. Com cada any, el concurs és d’àmbit local i per als majors de 19 anys s’estableixen tres modalitats: contes breus, poesia i recerca local. En les categories infantil i juvenil (per als joves d’entre 6 i 18 anys) s’estableixen les modalitats de prosa i poesia dividides en les categorirs següents: A ( de 6 a 8 anys), B ( de 9 a 11 anys), C ( de 12 a 14 anys) i D ( de 15 a 18 anys).
El tema serà lliure i cada participants podrà presentar un sol treball signat sota un pseudònim o lema. El veredicte del jurat es farà públic els dies 19 i 20 d’ abril.

La regidoria de cultura, destinarà més de 2000 euros en premis, a banda dels trofeus per a cada guanyador. Les bases del concurs literari Premis Sant Jordi de Tordera s’han adaptat a les bases de la mostra literària del maresme, per la qual cosa l’ajuntament es reserva el dret de presentar a aquest certamen els treballs que el jurat estimi oportuns.

ÚLTIMES NOTÍCIES