IniciNoticiesCultura LA RUA DE CARNESTOLTES A TORDERA CONTINUA EN PERÍODE D'INSCRIPCIONS, FINS...

LA RUA DE CARNESTOLTES A TORDERA CONTINUA EN PERÍODE D’INSCRIPCIONS, FINS EL 2 DE FEBRER.

La Regidoria de Festes i la Comissió de Festes de l’Ajuntament de Tordera ha editat les bases per participar en el concurs de disfresses del Carnestoltes, que a Tordera es celebrarà el proper 5 de febrer.
Com cada any hi haurà quatre categories diferents: Infantil (fins a 10 anys i dividida en les modalitats d’individual i petits grups -de 2 a 5 persones-), la categoria General (a partir d’11 anys i també amb les modalitats d´individual i petits grups de 2 a 5 persones), la categoria de Grups (format per un col·lectiu de 6 a 14 persones de qualsevol edat) i finalment la categoria de Comparses (formades per un mínim de 15 persones).
El jurat valorarà especialment les disfresses de confecció pròpia així com l’orginalitat de la disfressa, la coreografia, el disseny i la gresca durant el recorregut.
Hi haurà premis en metàl·lic i trofeus per als tres primers classificats de cada categoria. Com en anys anteriors també hi haurà un premi especial a la gresca i una xocolatada per a tots els participants.

Les inscripcions per participar en el concurs de disfresses es podran fer fins al 2 de febrer al Punt d’Informació Juvenil de dilluns a divendres d’11 a 2 del migdia i a l’Ajuntament de dilluns a dijous de 5 a 7.
L’organització ha establert ajuts econòmics per a les comparses que van dels 180€ als col·lectius de 15 a 30 components i de 300 € a les comparses formades per més de 30 components. A més, per a carrosses hi ha una ajuda de 150 €.
La rua de disfresses tindrà lloc el dissabte, dia 5 de febrer a dos quarts de 6 i sortirà des del carrer Amadeu Vives (davant de Can Comte). La cercavila passarà per la plaça de Lluís Companys, carrer de Joan Maragall, avinguda dels Països Catalans, carrer de Girona, camí de Mas Martí, camí Ral, Sant Ramon, Ciutadans i finalitzarà a la plaça de l´Església on es farà la xocolatada.
Finalment, l’Associació de Veïns de Sant Pere també prepara el concurs de disfresses del veïnat per al diumenge, 6 de febrer. La rua tindrà lloc a les 11 del matí i les inscripcions es podran fer una hora abans de la rua a la pista poliesportiva, punt de sortida de la cercavila. La rua passarà per l’avinguda Costa Brava, avinguda Montseny, carrer Menéndez Pidal, Moragas, Carrer de Nadal, carrer de Barcelona, Ausiàs Marc i finalitzarà de nou a la pista poliesportiva on es lliuraran premis per als millors classificats de cada categoria.

ÚLTIMES NOTÍCIES