L’equip xou júnior del PA Tordera finalitza sisè del campionat de Catalunya i es classifica per l’estatal


Sorprenent sisena posició la que van determinar els jutges del campionat de Catalunya de xous júnior per l’equip del Club Patinatge Artístic Tordera. A priori les torderenques partien com a rival a batre i amb més opcions de pujar al podi de l’esdeveniment però finalment s’han conformar només amb la classificació pel campionat d’Espanya que es celebrarà d’aquí a un mes a la ciutat d’Alcoi. En declaracions ahir al vespre al Show dels Esports, el president de l’entitat torderenca Juan Carlos Herrero es mostrava sorprès pels resultats i comentava que estan esperant unes resolucions definitives per part de la federació on expliquen els errors que van cometre per determinar aquesta posició final.

Herrero balanc cat 1

Tant per l’equip torderenc com per la resta de participants que es trobaven al pavelló barris nord de Lleida, segons el mateix Herrero, la sensació també va de sorpresa quan es va conèixer el veredicte.

Herrero balanc cat 2

Amb aquesta plaça accedeixen a participar al campionat d’Espanya però es queden sense el Catalunya Stars.

Pel que fa a la resta de participants torderenques a la prova, les sis patinadores del CP Malgratenc (Núria Bazán, la Marina Ruiz, la Berta Roig, la Maria Solé, Lídia Codolà, l’Abril Galera), i la Yaiza Cordova de Fogars, van acabar amb la dotzena posició del xou júnior. La torderenca Maria Romaguera amb el club patinatge Llagostera també ha accedit al campionat d’Espanya dins la categoria de xou petit.