IniciNoticiesRegidoriesLA REGIDORIA DE JOVENTUT FINALITZA AVUI EL PERÍODE PER ADQUIRIR ELS TIQUETS...

LA REGIDORIA DE JOVENTUT FINALITZA AVUI EL PERÍODE PER ADQUIRIR ELS TIQUETS PER PARTICIPAR EN EL CERCATASQUES DE LA FESTA MAJOR.

La regidoria de joventut informa que ja es poden adquirir els tiquets del cercatasques que es realitzarà el proper dia 21 d’ agost dins els actes de la festa major. El preu del tiquet és de 12 euros i es poden adquirir fins avui, als següents punts de venda: Ràdio Tordera de dilluns a divendres de 10 a 1 del migdia i de 4 a 7 de la tarda. Oficina de serveis personals de l’ ajuntament de Tordera de dilluns a divendres de 10 a 1 del migdia i finalment al casal de joves dilluns, dimarts, dimecres i dissabte de 10 a 1 del migdia i de dilluns a dissabte de 4 a 9 del vespre. El regidor de joventut, Marc Unió assegura que el cercatasques d’ enguany no presenta gaires novetats.

Com l’ any passat, al finalitzar el cercatasques començarà l’ actuació d’ un grup musical, en aquesta ocasió el grup diversiones. Escoltem Marc Unió.

La onzena edició del cercatasques serà el divendres, 21 d’ agost a partir de les 11 de la nit. El fi de festa es celebrarà a la plaça de l’ església.

ÚLTIMES NOTÍCIES