IniciNoticiesCultura L'ALCALDE DE TORDERA, JOAN CARLES GARCIA I EL DIRECTOR GENERAL ADJUNT...

L’ALCALDE DE TORDERA, JOAN CARLES GARCIA I EL DIRECTOR GENERAL ADJUNT DE LA CAIXA, ANTONI MASSANELL, POSEN LA PRIMERA PEDRA DELS PISOS DE LLOGUER, AMB L’OBJECTIU QUE SIGUIN HABITATS A FINALS D’ANY.

L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, i el Director General Adjunt de “La Caixa”, Antoni Massanell, van col·locar dissabte la primera pedra dels 54 nous habitatges de lloguer.
Aquestes pisos estan adreçats a persones d’entre 18 i 30 anys, i de més de 60 anys, i tindran una superfície aproximada de 50 metres quadrats, i el seu lloguer no passarà de 240 euros mensuals.
La primera pedra arriba nou mesos després que l’Alcalde, Joan Carles Garcia, i Ricard Fornesa, president de “la Caixa”, firmessin el conveni de col·laboració per a la promoció i construcció d’habitatges de lloguer al municipi.
El Director General Adjunt de “La Caixa”, Antoni Massanell, assegura que el projecte és pioner a l’estat espanyol i que es preparan noves promocions per Catalunya.
L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va assenyalar que el mes de juliol es farà el sorteig de les sol·licituds del pisos i el mes desembre ja podran ser habitats.

El projecte immobiliari de Tordera és el primer d’aquest tipus que impulsa “la Caixa” per a la promoció d’habitatges de lloguer a preus assequibles per a joves i gent gran.

ÚLTIMES NOTÍCIES