IniciNoticiesCultura MÉS DE 300 PERSONES PARTICIPARAN AQUEST CAP DE SETMANA EN LA...

MÉS DE 300 PERSONES PARTICIPARAN AQUEST CAP DE SETMANA EN LA RUA DE CARNESTOLTES DE TORDERA. EL VEÏNAT DE SANT PERE PREPARA LA SEVA RUA PER DIUMENGE AL MATÍ.

La Regidoria de Festes i la Comissió de Festes de l’Ajuntament de Tordera ja ho tenen tot a punt per el concurs de disfresses del Carnestoltes de Tordera.
El jurat valorarà especialment les disfresses de confecció pròpia així com l’originalitat de la disfressa, la coreografia, el disseny i la gresca durant el recorregut.
Hi haurà premis en metàl·lic i trofeus per als tres primers classificats de cada categoria. Com en anys anteriors, també hi haurà un premi especial a la gresca i una xocolatada per a tots els participants.

La rua de disfresses començarà a dos quarts de 6 i sortirà des del carrer Amadeu Vives (davant de Can Comte). La cercavila passarà per la plaça de Lluís Companys, carrer de Joan Maragall, avinguda dels Països Catalans, carrer de Girona, camí de Mas Martí, camí Ral, Sant Ramon, Ciutadans i finalitzarà a la plaça de l’Església on es farà la tradicional xocolatada.
Finalment, l?Associació de Veïns de Sant Pere també prepara el concurs de disfresses del veïnat per al diumenge, 6 de febrer. La rua tindrà lloc a les 11 del matí i les inscripcions es podran fer una hora abans de la rua a la pista poliesportiva, punt de sortida de la cercavila. La rua passarà per l’avinguda Costa Brava, avinguda Montseny, carrer Menéndez Pidal, Moragas, Carrer de Nadal, carrer de Barcelona, Ausiàs Marc i finalitzarà de nou a la pista poliesportiva on es lliuraran premis per als millors classificats de cada categoria.

ÚLTIMES NOTÍCIES